Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Nemt kort med juli kit

2020-07-14

Mit kort er bygget op efter skitsen i udfordingen fra julikittet. 

Et supernemt kort, hvis det lige skal gå lidt hurtigt..... det sker tit at jeg lige mangler et kort i en fart, og så er det noget i denne stil jeg lige hurtigt laver. Sommerfuglene har jeg stemplet på vellum med staz on sværte og efterfølgende klippet dem ud. det giver et let udtryk fremfor at stemple dem direkte på mønsterpapiret. 

Matterne er stanset ud med rektangeldies fra simple and basic, ligesom cirkel og de søde hjerter i cirklen. Med skæremaskinen har jeg skåret lidt af cirklen for at få en lige kant. De små halvperler fra kittet er en lækker detalje til at fuldende kortet. 

Teksten er stemplet med et stempel fra det stempelsæt, som lå i kittet. Jeg har brugt Versafine claire sværte til at stemple med. 

Der er brugt 3D tape til at løfte nogle af lagene lidt. Jeg håber, at I får lavet nogle lækre projekter derude. Til dem som er så heldige at holde sommerferie, vil jeg da lige ønske god ferie! 

-Verena

Relaterede blogindlæg

 • Bryllups LO

  2020-07-12

  Jeg har lavet et romantisk LO med det lækre julikit.
 • Romantisk kort med juni kittet

  2020-06-22

  Romantisk kort med masser af lækre detaljer, lag på lag, bling og glitter.
  Kortet er lavet med det lækre juni kit fra Kitklubben.
 • Romantisk kuvert med junikit

  2020-06-08

  Paasende til mit kort i mit sidste blogindlæg, har jeg lavet en dekoreret kuvert.

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment