Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Romantisk kort med juni kittet

2020-06-22

Jeg er fuldstændig forelsket i dette kit. 
Det er den helt perfekte sammensætning i farver og stil - meget romantisk og lækkert.

Jeg har lavet dette skønne lag på lag kort med en masse diecut fra den pakke, som kom med kittet, 
Kortbasen er hvid og måler 14,5x14,5 cm.
Desuden 2 ekstra lag - en base af det skønne brune katon med træstruktur og tilsidst et lag med mønsterpapiret med træstruktur. Jeg valgte, at tilkøbe den fine stencil med dolie mønster og brugte guldpasten fra kittet. Jeg har brugt en masse diecut fra diecutpakken. Jeg vælger ofte at klippe den hvide kandt mindre, da den ofte er lidt for dominerende, når man skal bruge dem som lag-på-lag. 
Jeg sætter det hele sammen med masser af 3D puder og dobbeltklæbende tape. De små sommerfugle har desuden fået et rustik lag af guld pasten. 
Desuden er der et stykke revet og "nusset" stykke ostelærred. 
Lidt guld glittersten pynter forskellige steder under blomsterne - selvom de er gemt lidt af vejen, så giver det kortet så meget og fuldender pynten. Jeg elsker det rustikke og slidte look - specielt vintage. 
Derfor er alle kanterne selvfølgelig distresset og revet og tilsidst sværtet med Distress Oxide Vintage Photo. Jeg har sat små stykker bogside ind under det brune mønsterpapir, hvor der er revet lidt store revner.


Håber i nyder det dejlige sommervejr og stadig finder tid til kreativ hygge. 
_ Dorthe _

Relaterede blogindlæg

  • Romantisk kuvert med junikit

    2020-06-08

    Paasende til mit kort i mit sidste blogindlæg, har jeg lavet en dekoreret kuvert.
  • Romantisk kort med junikit

    2020-06-07

    Junikittet indbyder til romantiske projekter. Jeg har lavet et lækkert kort, som kan bruges til bryllup, fødselsdag eller konfirmation.

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment