Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Romantisk kuvert med junikit

2020-06-08

Kender I det, når man har et værktøj, som man glemmer at bruge, og så pludselig kommer man i tanke om, at man har det?
Sådan gik det for mig, og da jeg pludselig kom i tanke om at bruge mit punchboard igen, blev jeg så glad for det, og kunne slet ikke forstå, at det bare har ligget hen. Det er super nemt at lave kuverter med hjælp fra det fantastiske værktøj.

Ihvertfald har jeg lavet en kuvert, som passer til kortet fra mit sidste blogindlæg idag. 

Kuverten er tiltænkt som en gavekuvert, og derfor lukket med magnet. På forsiden af kuverten har jeg limet et stykke mønsterpapir og dekoreret med blomster og skrivefelt. Til skrivefeltet har jeg brugt en danmore die og blomsterne er af pakken med lækre diecuts. Jeg har klippet dem ud med en smallere hvid kant end de oprindelig var, da jeg synes de får et lettere og mere elegant udtryk på den måde. Guld bladene har jeg stanset ud med en die fra LadyE og delt dem op, så de kunne pynte mere end et sted. Som lille afsluttende detalje har jeg brugt nuvodrops. 
Jeg glæder mig til t se, hvad I får lavet, både med jeres kit og med andre lækre produkter. 

-Verena

Relaterede blogindlæg

  • Romantisk kort med junikit

    2020-06-07

    Junikittet indbyder til romantiske projekter. Jeg har lavet et lækkert kort, som kan bruges til bryllup, fødselsdag eller konfirmation.

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment