Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bryllups LO

2020-07-12

Denne gang har jeg lavet et LO. Det er det første LO jeg har lavt med vores bryllupsbilleder, selvom det er 4 år siden, at vi oplevede den mest fantastiske dag! 

Det viser også lidt om, at det ikke er LO som fylder mest i mit kreahjørne. 

På billedet her, har jeg lagt de produkter, som jeg har brugt til detaljerne. Teksten "Happy" er klippet ud af en af de små hvide mini place mats, som var med i kittet. Jeg kunne ikke få plads hele "place mat", men teksten var perfekt til formålet.
Efterfølgende har jeg heat embosset teksten med guld embossingpulver fra ZING. Guld går rigtig godt sammen med det lækre papir. Jeg har også brugt nogle stempler fra det fine stempelsæt, som fulgte med kittet. Teksten "together is my favorite place to be" passer så godt og er på mit LO igen stemplet med embossingsværte og heat embosset med guld. 

Teksten nedenunder er stemplet med versafine claire på et lille banner.Som lille detalje og for at få det hele til at hænge mere sammen, har je brugt små blomster og har fuldendt dem med nuvodrops i hvid, som passer så fint til den perlekæde, som jeg har på og perlerne på min kjole. Mit LO er opbygget af flere lag og jeg har brugt skitsen fra kittet til inspiration. Nogle af lagene er løftet med 3D tape, for at give lidt dybde. 

God fornøjelse derude, jeg glæder mig til at se, hvad I får lavet af kreative projekter! 

-Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment