Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragtOm Picturing the World

Vi vil inspirere dig

En af grundtankerne bag Picturing the World er, at vi vil inspirere dig. Vi sælger hobby og scrapbooking materialer til kreative sjæle, men vi lever for at inspirere lige præcis dig. Jeg har været kreativ hele mit liv og har i årenes løb haft flere forskellige kreative hobbyer - stort set alle sammen noget, der involverede papir og farver. Jeg har undervist i mange år og elsker derfor også at inspirere og lære fra mig af, det jeg kan. Derfor kan du altid finde en masse inspiration både på webshoppen, på vores blog eller på messer.

Hvad går Scrapbooking ud på?

Picturing the World sælger materialer til scrapbooking, men hvad er det mere præcist? Det handler om, at vores verden består af øjeblikke, og så er det vores opgave at fange dem, hvad enten det er, når man står på den kinesiske mur eller når den lille ny kommer til. Der er så mange små og store øjeblikke i vores liv, som vi alle ønsker at mindes. Det vil vi gerne være medvirkende til. Vi vil gerne hjælpe alle med at fange øjeblikkene og gemme dem, så vi selv som gamle og grå kan mindes tilbage til øjeblikkene, som var det i går. Og det gør man, når man sætter billederne sammen med minderne i en scrapbog.

Hvem handler du med?

Jeg hedder Anja og det er mig, der står for den daglige drift af butikken. Jeg startede butikken i 2011, og siden vi åbnede har jeg arbejdet på at skabe den bedste scrapbooking butik Danmark. Jeg er altid på udkig efter, hvilke trends, der rører sig i scrapverdenen og udvider derfor også hele tiden sortimentet med nye spændende varer. Med en solid baggrund indenfor salg og kundeservice, gør jeg mit yderste for at give god kundeservice til alle vores kunder. Når du møder os på messer eller søger inspiration på vores blog, vil du møde en lang række super dygtige og kreative piger. Det er designteamet hos Picturing the World. De gør alt, hvad de kan for at inspirere dig.

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp eller har nogen spørgsmål. Du kan sende mig en mail på [email protected] eller ringe tlf. 51 93 16 84.

Kreative hilsner

Anja Thrysøe Emborg og resten af teamet bag Picturing the World