Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Tag med foto

2018-11-18

Jeg er blevet helt tosset med at lave store tags med fotos. Jeg laver dem både til at hænge op rundt omkring i huset og til at give som kort til gaver, med billede af modtageren.

Denne gang startede jeg med at lave min baggrund med en magical shaker. Selvom det ligner jeg har brugt flere farver, så er det altså kun en enkelt shaker jeg har brugt her. Det er farven Magnolia Magenta Gold der giver denne flotte effekt. Udover de flotte farver der er i shakers så er jeg også ret begejstret for mængden af glitter. Det kan være svært at fange på et foto, men står man med sit tag i hånden, så er der SÅ meget sparkle!!!Jeg kan godt lide at tegne forskellige kanter på mine ting da jeg synes det lige giver lidt ekstra og laver en fin lukket afslutning på projektet.Til dagens projekt har jeg brugt nogle skønne stempler fra Kaisercraft og en fin die fra Marianne Design.Fortsat god søndag.

---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg