Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Tag med foto

2018-04-01

I dag vil jeg gerne vise jer et tag jeg har lavet. Jeg har tidligere lavet rigtig mange tags da jeg syntes det er så hyggeligt at sidde med. Denne gang har jeg brugt et af de helt store tags som er stort nok til et foto i almindelig størrelse. Mit tag måler ca. 13,5 x 26 cm. Meningen er at jeg vil lave flere og hænge dem op på min væg.Baggrunden er startet op med et Krumspring stempel som jeg har embosset. Derefter er der kommet Distress ink på og nogle af trekanterne har fået lidt ekstra ink med en vandpensel. Efterfølgende har jeg brugt et tekststempel fra Carta Bella i de samme farver som baggrunden. Derefter har jeg sværtet kanterne med brun og sort Distress ink. Til sidst har jeg stemplet nogle forskellige motiver med sort. Her har jeg brugt Distress ink til de mere utydelige stempler og archival ink der hvor jeg gerne ville have at stemplerne var tydelige.Jeg har sat hjerte, tekst og foto på med 3D tape for at give mit tag lidt mere dimension.På billedet her under kan du se de fleste af de materialer jeg har brugt. Det meste kan du finde på webshoppen.Fortsat god søndag.

---Lise---


Relaterede blogindlæg

  • Et "lille" tag

    2018-03-04

    Texturepaste, Gelatos og Foamiran...
  • To små tags

    2018-03-02

    Jeg har lavet to små tags med forskellige mixed media produkter.

Varer relateret til dette indlæg