Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et "lille" tag

2018-03-04

I dag vil jeg gerne vise jer et tag jeg har lavet...Jeg startede med et af de sorte tags fra dylusions i størrelse #10. Derudover havde jeg fundet en stencil og mit texture paste frem. Jeg bestemte mig for, at farve mit texture paste. Jeg tog lidt Gelatos, i farven lavender, ud på mit underlag og blandede det med min paste. Derefter kom jeg mit texture paste på mit tag gennem en stencil fra Tim Holtz. Da min paste var tør, syntes jeg alligevel ikke, at jeg havde fået nok farve i. Derfor tog jeg min Gelatos og malede lidt ekstra på nogle enkelte steder.Stemplerne er også fra Tim Holtz. Jeg har bare stemplet dem og tegnet en ramme om hvert ord hvorefter de er klippet ud og limet på med glossy accents. De hvide splats rundt i kanten er lavet med en sharpie som jeg har "banket" lidt på.Blomsterne er lavet med foamiran og farvet med Gelatos. Gelatos kan se lidt groft ud når det lige kommer på foamiran, men med lidt vand på fingeren, kan det glattes ud og blive rigtig pænt.

Fortsat god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

  • To små tags

    2018-03-02

    Jeg har lavet to små tags med forskellige mixed media produkter.
  • Hårpynt

    2017-10-29

    Foamiranblomster i håret.

Varer relateret til dette indlæg