Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Tag med billede

2018-06-24

I dag vil jeg vise jer et tag jeg har lavet. Jeg er blevet stor tilhænger af at lave tags med billeder. Jeg bruger dem som kort til festlige lejligheder, men også til at hænge op rundt om i hjemmet. 


Jeg bruger gerne de store tags fra Ranger. De har en rigtig god størrelse når der skal billeder på. billedet på dette tag måler 9x9 cm. Jeg startede med at komme et lag gesso på mit tag. Jeg smurte gesso på med fingeren og sørgede for at lade kanten være fri. Det giver lidt effekt som en ramme når det er færdigt.Da mit gesso var tørt pressede jeg forskellige blå farver Distress ink ud på mit underlag, sprøjtede vand på og dyppede mit tag i det. Jeg tørrede det godt og gentog processen et par gange til jeg var tilfreds. Derefter stemplede jeg med forskellige stempler på baggrunden og rundt i kanten. Jeg er især blevet glad for de små stempler fra Florileges som er super gode på en baggrund. Da mine stempler var tørre pressede jeg lidt rød Distress ink ud på mit underlag, sprøjtede vand på og trak kanten af mit tag igennem for at lave de blodrøde kanter som skulle passe til vampyrbogen jeg læser på billedet. Derefter tog jeg en vandpensel og brugte mine Distress inks til at farvelægge blomsterne.For at afslutte mit tag har det fået lidt brun og sort Distress ink rundt i kanten, lidt tyl i toppen og lidt splats med Dylusions ink spray.Fortsat god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg