Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Enkelt kort med striber

2018-06-25

Anja har lige fået nyt mama Elephant ind af døren, og så ved vi jo godt hvad der sker...  Det skal selvfølgelig hjem til mig noget af det, for de er da bare så skønne de stempelsæt!  (Hvis du ikke har set dem endnu, så kig forbi nyhederne - de er SÅ lækre) 

Så derfor gik jeg i gang med at stemple og farvelægge på livet løs med mine tombows - og det kom der mere end et par drager ud af - Dog synes jeg de er så fine at man ikke behøver mere end en for at lave et skønt kort.

Derfor lavede jeg mig en sort/hvid stribet baggrund ved at skære 2 cm brede strimler af sort karton, som jeg limede på min kortbase med 2 cm mellemrum - hurtig og nem baggrund, især hvis man har en T-square lineal til at sørge for de også kommer nogenlunde lige på. 

Derefter heat embossede jeg en tekst fra Dragon Wishes sættet på en af de sorte streger med hvidt embossing pulver - Perfekt til studenten der nu skal ud og rejse. 

Den drage jeg valgte til mit kort er farvet med 2 forskellige tombow farver - 991 og 243. Den mint farvede har jeg brugt til 2 lag. Dette har jeg gjort ved at farve en gang langs kanterne hvor jeg ville have mine skygger og derefter trukket farven ud med en vandpensel. Da det var tørt gentog jeg det for at få bygget lidt mere farve op - dog er det vigtigt det er helt tørt, så man ikke ødelægger papiret. 

Når nu jeg var i gang, og havde overskydende sorte striber tilbage, hev jeg selvfølgelig også fat i min yndlings blomst og farvelagde den med tombows - her har jeg dog brugt 2 forskellige nuancer tombows til hver farve, og intet vand, da de også blender flot sammen bare i sig selv. Jeg startede med at heat embosse mine blomster med noget lækkert guld glitter embossing pulver og farvelagde derefter med min mørke farve hvor jeg skulle bruge skygger og lige efter, mens den mørke stadig var våd, tog jeg den lyse og brugte helt nede fra bunden af den mørke og ud til kanten. På den måde får man blendet de to farver sammen. 

Til blomsten brugte jeg 757 og 743, mens de store blade fik 249og 158 og de små blade 158 og 126. 

Derefter klippede jeg mine blomster ud og limede dem på mit sort stribede kort. Teksten er skåret ud med en Mama Elephant Script Thanks die 4 gange, sat oven på hianden og endelig over blomsten. 

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg