Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

I can BEARLY craft without you

2018-05-14

Jeg elsker de kreative motiver fra Heffy Doodle, så da jeg skulle invitere en veninde til lidt scrap hygge skulle hun selvfølgelig have et kort - Så hvad kunne være bedre end en masse klippeklister ting? 

Derfor brugte jeg stempelsættet Unbearable without you fra Heffy Doodle, som har de fineste små pensler, tuscher, sakse osv som har en perfekt størrelse til at kombinere med de andre Heffy Doodle sæt, eller måske endda andre mærker som Mama Elephant, Lawn Fawn eller The Greeting Farm?

Jeg har også brugt mindre motiver fra de andre Heffy Doodle stempelsæt.

Jeg valgte at stemple mine motiver på Neenah Desert Storm karton som har en lækker brun kraft farve, men samtidig en glat overflade og rigtig lækker kvalitet - helt perfekt til Copic farvelægning. Alle motiverne har jeg stemplet direkte med min Memento Toffee Crunch sværte, bortset fra Bjørnen, som jeg først stemplede på et stykke printerpapir og derefter på mit projekt - på den måde blev stregerne lyse nok til at jeg kunne lave no line coloring med mine copics. 

Inden jeg begyndte at farvelægge min bjørn tegnede jeg hendes øjne, klør, næse og mund op med min 0,1 copic multiliner. Husk at lade pennen tørre godt inden du farvelægger med dine tuscher. 

Til at farvelægge bjørnen brugte jeg følgende copic farver: 

Pels: E51, E53, E57

Næse: C5, C7

Kinder og ører: R20

Når man farvelægger på Desert Storm karton ændrer farverne sig en smule i forhold til hvidt karton, så man skal altid lige teste at farverne nu ender som man gerne vil ha' dem til. 

Med no line coloring starter jeg altid med min mørkeste farve, som jeg bruger der hvor lemmerne er over hinanden - f.eks. under armen, hagen osv. - men ikke så de støder op imod hinanden. På kortet kan du se at poterne ikke har skygge, da de er placeret over hagen, og for at de ikke flyder ud og bliver et med hagen, skal de være lysere. 

Derefter blendede jeg ud til min mellemste og til sidst lyseste farve. 

Teksten på kortet kommer også fra Heffy Doodle stempelsættet og jeg har heat embosset den med hvid på sort karton. 

Det var alt jeg havde for denne gang 

~Mette Witus

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg