Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mors dag gavepose

2018-04-09

Nu nærmer mors dag (den 13. maj) sig stille og roligt, så efter at have fundet en lille ting til min mor skulle den selvfølgelig også pakkes fint ind, derfor lavede jeg en lille gavepose til hende. 

Hvordan du laver gaveposen er beskrevet i et tidligere indlæg med julegave poser. 

Denne gang har jeg pyntet gaven ved at blende lidt distress ink på den ene del af posen inden jeg samlede den - Jeg har brugt Cracked pisachio og Evergreen bough. 

Derefter farvelagde og klippede jeg blomsten ud fra det lækre Dahlia sæt fra Krumspring - Denne satte jeg fast med nogle 3D puder så der stadig var plads til at jeg kunne sætte de små blade og grene fast. 

Grenene skar jeg i det samme hvide karton som poserne er foldet i og limede dem kun fast i bunden hvor de sidder under blomsten - på den måde løfter de sig stadig lidt, hvilket giver lidt mere tekstur og dybde end hvis jeg havde limet dem helt fast. 

De små labels med teksten kommer fra Mama Elephants Occasional Labels sættet, og for at beholde det lidt blødere udtryk har jeg stemplet dem med Truffle farven fra Primas Color philosophy sværter, hvilket er en rigtig lækker varm mørkegrå farve. 

Hvis man ikke er til gaveposer vil det også se rigtig flot ud på et kort - måske også til en anden anledning end mors dag?

Relaterede blogindlæg

 • Simpelt Mors dag kort

  2018-03-19

  Nogle gange er det bare lækkert med et simpel kort
 • Endnu et tillykke kort

  2018-01-14

  Ligesom mit sidste indlæg har jeg endnu nogle bud på tillykke kort
 • Gaveposer med plads til kort

  2017-12-25

  Når man bare skal give en lille ting eller et par kort som gave, er det ofte svært at gøre indpakningen spændende - derfor har jeg lavet en lille dekoreret gavepose.

Varer relateret til dette indlæg