Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Scrap Inventory bog

2018-03-05

Da jeg startede med denne fantastiske hobby, fandt jeg hurtigt ud af at det godt kunne være svært at huske hvad man nu liiiige havde derhjemme, og det er da super træls at gå glip af et godt tilbud fordi man ikke vil købe dobbelt, så derfor gik jeg i gang med at lave små lister over hvad jeg har i en notesbog.. Bogen har haft mange forskellige versioner, så det er vigtigt for mig at gøre det klart man IKKE behøver gøre det hele på en gang - start med de ting man har sværest ved at huske. 

Ligesom min bullet journal jeg viste i mit sidste indlæg bruger jeg Disc binding fordi det gør det super nemt at flytte rundt på sider eller tilføje flere efterhånden som samlingen vokser. 

Jeg har delt min bog ind i 12 hoved sektioner: Ideer, Ønsker, Farver, Sværte, Stempler, Dies, Stencils, Embossing, Mists, Pynt, Washi og selvfølgelig en diverse. Herunder vil jeg vise jer lidt billeder fra min bog, som forhåbentlig kan give jer inspiration til hvordan I kan organisere jer. 


Ideer: Her har jeg mine noter og tanker omkring de projekter jeg gerne vil lave, eller som jeg har lavet. Her er det f.eks. min tegning af målene på de gaveposer jeg lavede i December, eller opbevaringsløsninger jeg laver selv, som på billede nummer 2.

Ønsker: Her har jeg lister over de ting jeg gerne vil investere i, eller kan skrive på ønskelisten når familien eller kæresten spørger - Her er det f.eks. de næste distress inks jeg gerne vil have fingrene i.

Farver: Her holder jeg styr på alle de ting jeg har til at farve med, dvs. copics, pigment powder, maling osv. Her bruger jeg ofte farvekort printet fra nettet istedet for at skrive det hele ned selv,og hvis jeg ikke kan finde det på nettet har jeg i word nogle gange lavet mine egne oversigter, f.eks. til copic som billede 1.

Sværter: Her holder jeg styr på alle de forskellige sværter jeg har. Her bruger jeg også farvekort printet fra nettet, eller som med distress ink har jeg lavet min egen lille stencil med en sekskant og tegnet alle farverne op. På den måde kan jeg bruge mit blending tool til at fylde farven ind når jeg får en ny, og faktisk se hvordan farven ser ud.


Stempler, Dies og stencils: Her har jeg sorteret mine stempler ud i forskellige kategorier, som er den måde jeg opbevarer dem på min scrap plads. Det er vigtigt man vælger kategorier der giver mening for en selv. Jeg skriver mine sæt ind under den kategori jeg ville bruge sættet til primært, men man kan selvfølgelig skrive et sæt ind flere steder. Jeg har gjort nøjagtig det samme for dies og stencils. 

Relaterede blogindlæg