Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bullet journaling med Rhodia Notesblok

2018-02-19

Der var en del der kom og hilste på til SAM og var interesserede i min bullet journal, derfor tænkte jeg at jeg ville vise et par sider frem - forhåbentlig så I selv kan blive inspirerede til at starte jeres egen. Det smukke ved en bullet journal er at man selv kan tilpasse den de behov man har - den er altså i konstant udvikling, og du kan altid ændre på de ting der ikke fungerer for dig.

Min bullet journal er lavet i mini happy planner størrelsen, som er 4,5 x 7 inches, der er altså ikke meget plads at gøre godt med - til gengæld er den super nem at have med rundt. Jeg har også brugt indbindingssystemet fra Happy Planners, så jeg kan flytte rundt på mine sider som jeg vil, og tilføje flere når jeg løber tør. Det vil sige jeg også selv kan vælge hvilken type papir jeg bruger, jeg har selv valgt Rhodia Dotpads som Anja havde fået hjem, da jeg synes det er rigtig lækkert papir, der ikke koster for meget og er nemt at få skåret til den størrelse jeg gerne vil bruge - Man kan selvfølgelig også lave en rigtig lækker bullet journal i en Rhodia notesbog som Anja også har i butikken. 

Herunder kan I se nogle billeder af forskellige sider i min bullet journal - jeg skal nok forsøge at forklare tankerne bag hver enkelt. 

Den første "side" man møder i min bullet journal er et project life kort som jeg har punchet så det passer på mine ringe - på bagsiden har jeg skrevet mine kontaktinformationer hvis jeg nu skulle miste min bog. 

Den anden side er min key - her har jeg sat et stykke dot ternet papir på et stort project life kort så det bedre kan holde til at jeg tager den ind og ud ofte. En key bruges til at definere de symboler og/eller farver man bruger i sin bullet journal - f.eks. er alle mine opgaver markeret med en boks jeg krydser af efterhånden som jeg begynder eller afslutter opgaven, det kunne f.eks. være at skrive et blog indlæg til jer ;) 

Resten af min bog er inddelt i forskellige sektioner - f.eks. log, monthly, weekly, hobby, work og andet. 


Under log har jeg mine future logs og mine to do lister - altså et sted jeg på større skala kan referere til når jeg laver min månedsoversigt og planlægger mine uger. På dette billede kan du se min future log - en oversigt over mine aftaler de næste 4 måneder - de fire første kolonner markerer de næste 4 måneder - Marts, April, Maj og juni. Når jeg udfylder denne vil jeg i den rette kolonne skrive den dato min aftale er, måske farve ternet, og i den bredde kolonne skrive en note om hvad det er jeg skal. 

På den måde kan jeg holde øje med mine fremtidsplaner så langt frem jeg har lyst til, uden at skulle gå rundt med månedsoversigter for hver måned - Når jeg så kommer til f.eks. marts måned kan jeg kigge på denne liste og skrive de ting der er relevante i min månedsoversigt.

Den næste sektion i min bullet journal er en månedsoversigt - her kan jeg skrive de ting i jeg har fra min future log og have et hurtigt overblik over hvad der sker i løbet af måneden - Noget min kæreste er rigtig glad for.I slutningen af hver måned har jeg en eller flere sider dedikeret til minder - her kan jeg lave layouts, art journal sider eller bare skrive og tegne lidt om hvad vi har oplevet. Her har jeg dekoreret lidt med stencils og distress ink. 

Den næste - og mest vigtige - sektion er mine uge oversigter - her skriver jeg alle mine aftaler, opgaver osv. ind efterhånden som jeg skal lave dem. på den første side har jeg også en oversigt over hvad vi planlægger at spise i løbet af ugen - noget der gør det en del nemmere at handle ind (og få råd til flere scrap sager). På den modsatte side har jeg en notes sektion - her kunne man også lave opgaver der skal gøres hver dag i løbet af ugen så man slipper for at skrive dem på hver dag.  Jeg holder det meget minimalistisk, men man kan selvfølgelig dekorere med stempelmotiver, stencils, washi og meget mere. 

I min hobby sektion har jeg forskellige noter og lister der relaterer til mine forskellige hobbyer - f.eks. lister over titel ideer, ideer til kort og layouts, pakkelister til messer osv. Endelig har jeg selvfølgelig også en ønskeliste - på den måde er det nemt at komme med svar når folk spørger hvad man gerene vil have til jul eller fødselsdag - eller måske fordi jeg har lyst til at købe mig selv en gave jeg har ønsket mig. ;)

Man kan selvfølgelig også lave lister over hvilke ting man har i forvejen så man ikke køber dobbelt - men der har jeg en hel "bullet journal" dedikeret til bare det - måske jeg lader jer kigge med der en anden gang ;) 

- Så vil jeg ellers skynde mig at krydse af jeg har fået skrevet mit blog indlæg færdigt! 

Ha' en god dag 

~ Mette Witus

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg