Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Disc Bound Album

2017-11-13

Jeg er blevet super inspireret af Mette Witus. Hun viste mig et album hvor hun har brugt disc binding. Det ser virkelig godt ud og giver bare så mange forskellige muligheder. Hvis du gerne vil se Mettes album, så kig på indlæget fra d. 11. november, hvor hun viser det frem og fortæller hvordan hun har gjort. Mette har lavet flere forskellige albums. Hun har f.eks. lavet notesbog, bullet journal og kalender.
Jeg startede mit som en bullet journal, men har bestemt mig for at jeg ikke kan begrænse mig. Jeg blander derfor det hele i et album. Bullet, kalender, inventory, layouts...... og hvad der lige falder mig ind. Siderne kan tages ud og sættes ind igen, så hvis jeg får for mange sider, så kan jeg jo vælge at tage alle layouts ud og samle dem i et album senere. Derudover kan jeg bruge mange forskellige papirtyper og det passer rigtig godt til mig.

Jeg vil i dag vise den forside jeg har lavet til mit album og give et lille kig indenfor.For at lave forsiden har jeg kommet gesso på min side. Derefter har jeg brugt Distress Crayons som fungerer rigtig godt på en side med gesso. Jeg har så splattet lidt vand på. Vandet har jeg ladet sidde i et øjeblik hvorefter jeg har duppet siden med et stykke køkkenrulle. Jeg fortsatte med at komme texture paste igennem en stencil og til sidst har jeg lavet sorte splats med fortyndet Dylusions paint.
Det er nærmest umuligt at se på billedet, men det hele har fået et godt lag sparkle shimmer spray og glimter så flot.
Det meste i albummet tegner jeg selv med de lækre staedtler tuscher jeg har købt til formålet. Der sniger sig dog også nogle få stempler ind nogle gange.Jeg håber på at kunne finde nok gode citater til at have et for hver uge der går. Jeg håber du er blevet inspireret og har lyst til at komme igang med dit eget album, som du kan bruge på lige den måde, der passer dig bedst.

Fortsat god mandag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg