Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Disc Bound album (med Layout)

2017-11-11

Jeg er helt forelsket i den indbindingsmetode der hedder Disc Bindig (ofte kendt fra Happy planners), som gør det super nemt at flytte rundt på sider, eller bare tage dem ud for at arbejde på dem.. 

Jeg har f.eks. brugt indbindingsmetoden til at lave notesbøger, bullet journals, oversigt over mine scrap ting, kalender og mange andre ting - og næsten det bedste af det hele er at alle disc bindings passer sammen, så jeg kan flytte en side fra min notesbog over i min bullet journal og omvendt.

Det jeg nok er mest glad for er at jeg selv kan vælge hvilket papir jeg vil bruge, fordi jeg bruger et We R Memeory Keepers Planner Punch Board med Disc Punches til at lave mine sider. På den måde kan jeg lave den størrelse jeg vil og det antal jeg har brug for. Når man bruger Punch boardet følger du bare vejledningen der følger med, der står de mål du skal bruge for at få dine discs til at sidde rigtigt. Jeg bruger nærmest kun højden af siden, da det er den der er vigtig i forhold til punchen, men bredden vælger jeg bare helt selv. Uddover disc bound følger der med punch boardet inserts til at lave runde huller til f.eks. scrap album, carpe diem osv, plus man kan købe inserts til at lave ting til spiral indbundne bøger også, så som zinch og mange amerikanske notesbøger osv. 

Idag har jeg leget lidt med at lave et layout i en disc bound bog - og synes selv det blev ret fint. Det er meget sjovt at have sådan nogle kreative elementer blandet ind i f.eks. sin bullet journal, kalender eller notesbog - og så kan man jo flytte det over i et dedikeret layout disc indbundet album senere hen - eller i ens almindelige scrap album, da disc punchesne faktisk er lidt fede som en dekorativ kant også. 


Relaterede blogindlæg

 • Magnolia Jane Layout

  2017-10-23

  Jeg elsker mønsterpapir med blomster - og især de lækre ting man kan lave med dem når man klipper dem ud, her et 12x12 layout.

 • Art journal

  2017-10-15

  En side med Dylusions ink sprays
 • Simpelt layout med maling

  2017-09-12

  Denne uge har jeg lavet en super flot baggrund kun ved hjælp af Dina Wakley maling.

Varer relateret til dette indlæg