Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Tanker fra Creativeworld

2018-02-02

Jeg er så heldig, at jeg i sidste weekend var med Anja til messen Creativeworld i Frankfurt.



Messen er en kæmpe stor engrosmesse og fylder ikke mindre end 11 haller. Den del som vi havde fokus på hedder Creativeworld, og fyldte 2 af hallerne. Messen strækker sig fra lørdag til tirsdag, men vi var der kun lørdag og søndag og derfor, var der fuldt fokus på at få nået de 2 haller.

Det er altid sjovt at se alle nyhederne og få lov at komme tæt på og se på dem på en anden måde end, når man ser billeder og videoer. For er de i virkeligheden så lækre, som man har forestillet sig? Det er også fedt, at man får mulighed for at se nogle ting, som man nok ikke var faldet over, hvis man ikke havde været der. 



Og hvilke trends så vi så?

Bullet journaling, dagbogsskrivning og hand lettering er uden tvivl ved at vinde indpas, og det fyldte meget på messen. Både de bøger som man køber færdiglavet, men også dem, som man selv skal lave. 





Kaktusser og lamaer så man også overalt. Både som figurer på mønsterpapirer, som washitape, som træfigurer og i andre sjove udformninger. 





Washitape er muligvis også på vej tilbage. I hvert fald så man mange forhandlere, der kun solgte de sjove farverige tape. Især de asiatiske forhandlere havde fokus på dem. Endvidere har flere af de store designere som Dina Wakley og Dyan Reavely og lavet lækkert washitape, som en del af deres nye produkter.



Mixed Media fyldte også en del. Både vandfarveeffekter, leg med forskellige paste, akrylmaling, stempler og meget mere så man mange steder. En af de helt store inspirationskilder på området Dina Wakley holdte demoer på messen, og hun var en populær dame - hvilket man jo godt kan forstå ;)



Foråret og sommeren er også festernes tid, og de bar messen præg af. De gælder både i forhold til invitationer og bordkort, men også i forhold til kreativ borddækning og DIY projekter til festerne. Anja har allerede serien Happy Moments i butikken, hvor man kan købe alt fra kort til duge til lys og servietter, som alle matcher.



Af danske producenter faldt vi blandt andet over det nye Riddersholm papir og de ny By Lene dies. Begge dele er super lækre, og mon ikke en del af det finder vej til butikken inden længe? ;)



En af fordelene ved, at messen er europærisk er, at man ser forhandlere, som man f.eks. ikke ser på Creativation i USA. En af dem er polske Piatek Trzynastego, som står for Fredag den Trettende. Her kan man finde de lækreste mønsterpapirer i en super kvalitet. En del af det kan allerede findes i butikken her. På standen mødte vi også søde Karola Witczak, som tidligere har holdt kurser i butikken, og som også skal afholde kurserne på forårts Convention. 



Jeg glæder mig helt vildt til at dele ud af alle inputsene på forårets messer, og vise jer, hvad vi har fundet frem til af lækre ting ;)

Det var alt for denne gang :)

- Mette