Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort og tag

2018-01-07

I dag har jeg leget med Distress Oxide og det er der kommet et kort med matchende tag ud af.

Jeg elsker farverne i Oxide-serien og de super lækre effekter man kan opnå, bare ved at bruge en smule vand. I dagens indlæg har jeg brugt farverne Worn lipstick, Wilted violet, Cracked pistachio og Broken china. Det er fire farver som jeg syntes passer rigtig godt sammen.Oxides er nogle virkelig lækre sværter fra Tim Holtz som er rigtig nemme at arbejde med, og derfor også nemme at blende til et flot resultat. Generelt er jeg utrolig glad for produkterne fra Ranger. De 3 designere Dyan Reaveley, Dina Wakley og Tim Holtz er mine favoritter og der er da stort set heller ikke andet end deres produkter på dagens produktion.På kortet er der stempler fra Tim og Dina mens sorte splats og den tegnede ramme er Dylusionsprodukter fra Dyan.Jeg har valgt at bruge 3D puder under teksten og blomsten har kun fået lim under stilken. På den måde er der lidt struktur på kortet også.På mit tag er der også 3D puder under øjnene. De hvide splats er lavet med en Sharpie som jeg har trykket lidt ekstra ned på mit underlag. På den måde kommer der for meget farve ud til at den skriver pænt, men tilgengæld laver den flotte splats hvis man lige ryster den lidt over sit projekt. Øjnene på mit tag er farvelagt med Dylusions ink spray, øjenlågene med Distress Oxide og ansigtet med Distress spray.

Jeg håber din weekend har været rigtig god indtil videre og at den fortsætter i samme stil. Rigtig god søndag.

---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg