Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Simple kort med Distress Oxides

2017-12-03

Engang imellem behøver ting ikke være super komplicerede. Netop sådan forholder det sig med de to kort jeg i dag vil vise...

Jeg har brugt ganske få materialer. Akvarelpapir, kvist-karton, distress oxides, enamel accents dots, stempler og et par dies.Begge kort består af en base af kvist karton, da det er det eneste lag på kortet har jeg tegnet en ramme for at give lidt dybde.

Sommerfuglen er en fin die fra Cheery Lyn, der er stanset i et stykke akvarelpapir. Papiret har jeg først farvet med distress oxides.Yderligere har jeg tilføjet sommerfuglen et par følehorn i form af støvdragere og fordelt lidt enamel accents dots.
Til sidst har jeg stemplet en tekst fra et ældre Just Rite sæt, som sværte har jeg igen brugt distress oxide, der giver et lækkert kalket udtryk på kvist karton.Næste kort err lavet efter præcis samme fremgangsmåde.Igen har jeg stemplet teksten med distress oxide, det er så lækkert at man kan stemple de fine farver på andet end hvidt.Hav en dejlig søndag.

Kristina

Varer relateret til dette indlæg