Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med Oxides

2017-07-09

Jeg har endnu engang leget med de super lækre Distress Oxide sværter. Denne gang er det blevet til 2 kort.

Det første kort er med lyserød og lilla Distress Oxide og stempler fra Tim Holtz.Jeg er blevet temmelig begejstret for den fede effekt man får, når Oxides bliver blandet med vand. Det andet kort er med lyserød og orange Oxides og stempler fra Krumspring. De 2 farver er bare rigtig gode sammen og de kan komme til at se næsten helt rustne ud.Distress Oxide er også rigtig fine at farvelægge med. Jeg bruger bare min uundværlige vandpensel. Jeg er rigtig glad for min pensel... Ikke mindst fordi jeg er tilpas doven anlagt. ;) Med vandpenslen har jeg jo ikke noget vand der skal skiftes eller pensler der skal skylles, så der kan jeg blive siddende, til mit projekt er færdigt.Har Du set de flotte stempelsæt fra Krumspring på webshoppen eller i butikken? Jeg har allerede flere af sættene og de er virkelig lækre.

Fortsat god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg