Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Distress Oxide

2017-06-11

Jeg har lavet et kort og et tag med 2 af de lækre farver Distress Oxide. 
Distress Oxide er fantastiske at arbejde med og de giver et helt andet resultat end Distress ink.
De kan bruges på samme måde som Distress ink, men det endelige resultat bliver mere "kalket" på overfladen.For at lave mit kort har jeg startet med at sætte maskingtape på, hvor jeg ville have de hvide kanter. Derefter begyndte jeg med at stemple blomsterne i baggrunden med Distress Oxide. Efter jeg stemplede har jeg brugt mit blending tool til at blende farven ud. Derefter har jeg dryppet lidt vand på. Vandet har jeg ikke duppet af, men tørret med min varmepistol. Da min Oxide var tør stemplede jeg de sorte blomster og teksten med archival ink, tegnede de 2 sorte streger der er om min Oxide og afsluttede kortet med nogle få palietter.Jeg har også lavet et tag. Her har jeg brugt det virkelig lækre (og for mig uundværlige) underlag fra Ken Oliver. Jeg er gået forbi underlaget mange gange i butikken og har tænkt, at det nok ikke var anderledes, end alle de andre underlag vi kan få på markedet, men!!...... 
Det er det mest fantastiske underlag jeg har arbejdet på, og efter at have prøvet det, vil jeg aldrig undvære det igen. Det minder på ingen måde om de andre underlag, der mest af alt leder tankerne hen på genanvendeligt bagepapir. Det her underlag er meget mere siliconeagtigt og det giver bl.a. nogle lækre "perler" når man trykker farve ud på det og sprayer med vand, hvilket er en stor fordel til den teknik jeg har brugt til mit tag.For at lave baggrunden til dette tag, har jeg trykket Distress Oxide ud på mit underlag. Jeg har trykket de 2 farver ud i 2 striber ved siden af hinanden, sprayet med rigeligt vand og dyppet mit tag i farven. Det har jeg gjort flere gange, indtil jeg var tilfreds med mit tag. Jeg har tørret mit tag imellem hvert lag. På den måde kan jeg med Oxides få grøn ovenpå den lilla og omvendt, uden at de 2 farver blander sig sammen til noget jeg ikke ønsker. Jeg har efterfølgende sprøjtet lidt vand på og tørret det også. Jeg er vild med den effekt vand har på Distress Oxide. Her har jeg kun brugt grøn og lilla men har p.g.a. vandet også en blå farve i mit endelige resultat. Pigen har jeg farvelagt ved at trykke lidt mere Oxide ud på mit underlag og derefter samlet farven op med min vandpensel og farvelagt hende. På den måde har jeg allerede vandet med ved farvelægningen og jeg behøver ikke sprøjte hende med yderligere vand, for at få den blå farve frem her også.Distress Oxide har rigtig mange muligheder. Her har jeg også brugt dem til at farve foamiran, så min blomst kunne passe perfekt til mit tag i farven.

Jeg håber Du har ladet dig inspirere og nu har lyst til at gå igang med de lækre Distress Oxide.
Fortsat rigtig god søndag.
---Lise---Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg