Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Romantisk kort med junikit

2020-06-07

Junikittet er landet hos mig, og jeg måtte bare tidligt igang imorges, forat lave noget med det. 

Jeg er vild med det lækre og rmantiske papir, som får mig til at tænke på sommerbryllup, konfirmationerne, som er blevet rykket til sommeren pga COVID-19. 

Kortet, som jeg har lavet, kan bruges både til bryllup, pigekonfirmation og fødselsdag. På baggrundspapiret, har jeg påført guldpaste gennem et stencil. Begge dele er med i denne måneds kit. Et stykke tilfældigt placeret ostelærred og en doily, som er stanset ud i vellum, giver et let look. 

Tagget er stanset med en die fra simple and basic i 2 eksemplarer, som jeg har limet sammen. Selvom det bagerste tag næsten ikke er at se, så gør det en stor forskel om det er der eller ej. 
Jeg har valgt et sted på det flotte mønsterark, som gav mig det motiv, som jeg synes bedst om, og stanset ud der. Det kan nogle gange godt være nærmest midt på et ark, men når det er det jeg gerne vil have, må det jo være sådan. Jeg kan altid bruge resterne på et andet projekt. 
I kittet var der en pakke med diecuts. Jeg har klippet dem ud, med en noget mindre hvid kant, end de er oprindelig, da jeg ikke kan lide de brede hvide kanter på mine projekter. I lang tid fik jeg ikke brugt diverse diecuts, men efter jeg er begyndt at klippe dem ud, er de blevet ret anvendelige. 

Tillykke er stanset ud med en die fra Three scoops. 

Til at montere elementerne på kortet har jeg brugt 3D klæbepuder og dobbeltklæbende tape. 

Rigtig god fornøjelse i kreastuerne derude! 

-Verena

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment