Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et stort tag...

2019-04-21

Jeg har lavet et stort tag med Distress Oxide, stempler fra dylusions og stempler fra Tim Holtz.Jeg startede med at lave min baggrund med de super flotte Distress farver mermaid lagoon og wilted violet. Jeg trykkede sværten ud på mit underlag, sprøjtede lidt vand på og dyppede mit tag i farven. Derefter tørrede jeg papiret med mit heat tool og gjorde det en gang til. Imens jeg tørrer med mit heat tool sprøjtede jeg små dråber vand på mit tag og det gav en rigtig lækker effekt. Da mit tag var tørt stemplede jeg med et tekststempel i de samme farver som jeg brugte på baggrunden. Da baggrunden var lavet satte jeg mit billede på. Hvis du er den tålmodige læser, kan du læse lidt længere nede, hvordan jeg har "skåret" mit billede til den rigtige størrelse og rundet hjørnerne med bare et enkelt tryk.Efter billedet var sat på stemplede jeg pile og tekst på mit tag og afsluttede med at tegne rundt i kanten. Jeg tegner eller stempler tit i kanterne af mine tags, da jeg synes det giver en bedre afslutning på kortet.Her er det så du får lidt mere om det der med at "skære" billedet til i ét tryk. ;)Det er et simpelt men virkelig lækkert værktøj jeg har brugt. Det er denne skønne 3X4 - round corners punch fra We R Memorykeepers. Den er bestemt ikke ny men, hvis du spørger mig, er den noget overset. Punchen er super enkel at bruge. Man tager toppen af, placere sit papir/billede, sætter toppen tilbage og trykker ned. Så har man et stykke papir på 3X4 inches med runde hjørner. -Så nemt er det. Vinduet i toppen gør, at man kan se, lige præcis hvor man skærer. Det er en stor fordel hvis man f.eks. stanser i et billede eller et mønsterpapir med striber.Punchen er super anvendelig til mange ting. Du kan skære dine billeder flot til et LO eller et kort. Du kan skære mønsterpapir ud i nøjagtig samme størrelse og bruge 2 stk. til et kort eller flere til et lille minialbum. Hvis du laver project life er denne punch også helt perfekt til de ting du gerne vil have i denne størrelse.Punchen stanser let i karton og billeder. Jeg har også set den blive brugt i acetat uden problemer hvilket giver endnu flere muligheder. Jeg er super glad for min punch og håber du er blevet inspireret til selv at prøve den.

Fortsat god påske.

---Lise---


Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg