Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

En ny designer på teamet

2018-09-16

Hej

I dag har jeg en dejlig nyhed til jer. Vi kan nemlig byde velkommen til endnu en dygtig kvinde på teamet. Hvis du har hang til lære romantantiske kort, detaljer, dies og skønne motiver, så kan du helt sikkert blive inspireret her. Velkommen til:

Susanne Jessen
Susanne er en kreativ kvinde, som har lavet scrapbooking i mange år. Hun laver fortrinsvist kort, og har en helt klar svaghed overfor alt, hvad der er romantisk, så her finder du blonder, Maja Design papir, pion Design, blomster i massevis og så er hun også rigtig glad for at have motiver fx. fra klippeark på sine kort. I Susannes kort kan du både finde de meget detaljerede med rigtig mange blomster til dem, der er pyntet knap så meget. Generelt har du her bare masser af lækker inspiration, hvis du også har hang til det romantiske...


Susanne skriver om sig selv:

Jeg hedder Susanne Grundvad Jessen, er 49 år og bor i Brørup med min familie. Jeg arbejder i intern salg og sælger saltspredere til hele verden.
Har nærmest altid været kreativ, så min veninde lokkede mig med til Scrap i Ejsing i 2010. Det blev starten på en passion, og hobbyen har givet mig så meget glæde og gode venskaber undervejs. 
Når en travl hverdag tillader det, er jeg en del af Billund Scrapklub, der mødes hver torsdag. 
Jeg laver primært kort, nogle gange også minialbums og æsker. Jeg elsker at afprøve nye teknikker og udfordre mig selv. Min stil er romantisk, foretrækker mønsterpapir med skønne motiver og lækre afdæmpede og afstemte farver. Ofte dekorerer jeg med mange blomster, blonder, pailletter og andet pynt.
Jeg glæder mig til at være en del af Picturing the Worlds designteam. 
 

Jeg glæder mig til, at have Susanne med på teamet, og I kan godt glæde jer til hendes romantiske kreationer og hendes dejlige humør. Hun er med på flere af messerne i efteråret, og hun blogger allerede hendes første indlæg senere i dag, så kig endelig forbi bloggen og se hvad hun har lavet.

Mange Hilsner 

Anja

Relaterede blogindlæg