Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

En ny Designer på teamet

2017-09-20

Hej

Så har jeg lækkert nyt til jer igen. Jeg skal idag nemlig byde velkommen til en dygtig ny pige på teamet.
Og I kan godt glæde jer for her er en frisk pige med ben i næsen, der samtidig laver fantastiske lækre ting og sager. Stort velkommen til:

Mathilde Høj Kjeldsen
Mathilde er som jeg allerede har nævnt en dygtig pige, som laver nogle skønne kort, Lo's og ikke mindst indbydelser, bordkort osv. Mathilde har en frisk og moderne stil. Hun bruger mange lækre stempler, flotte mønsterpapirer og ja masser af de andre skønne materialer vi ikke kan leve uden indenfor scrapbooking. Og det formår hun at få sat sammen på den fedeste og lækreste måde sådan lidt i CAS stilen, så man kun kan sige wauw.


Mathilde skriver om sig selv:

Jeg hedder Mathilde og er en årgang 1980. Jeg bor i Esbjerg sammen med Michael.
Jeg har, lige så længe jeg kan huske, været kreativ. Da jeg var lille, ønskede jeg at blive lægesekretær ligesom min mor – men det var nu kun på grund af alle de forskellige ark papir, formularer og kontorartikler, jeg havde set bag skranken. Da jeg blev et par år ældre, drømte jeg om at vinde i Lotto, så jeg kunne købe alverdens tuscher, farvet kopipapir, lim osv.
Omkring 2006 blev jeg introduceret til scrapbookverdenen af min veninde, Didde. Hun havde fået en masse lækre Scrapbooking ting hjem. Det var dog først for ca. 4-5 år siden, det for alvor tog fart – efter at have besøgt Anjas gamle butik.

Jeg har lige fra starten været mest optaget af at lave kort. Jeg elsker mønsterpapir, sammensætte disse og farvelægge alle de forskellige nuttede stempelmotiver, der findes. Herudover nyder jeg at arbejde med mine egne baggrunde – enten vha. distress ink, Lindy’s farver eller farvelægge baggrunds-stempelmotiver med copics. Jeg laver kort på bestilling – både fødselsdagskort, dåbskort men også indbydelser og bordkort. Jeg laver også lidt LO og Project Life. Og som de fleste andre i dette forum elsker jeg at købe mig fattig i nye scrapprodukter, søge inspiration til projekter på Pinterest og Instagram osv.
Jeg er utrolig glad for at være en del af PTW’s designteam, og jeg håber, at jeg kan inspirere jer med mine kreationer. 

Jeg glæder mig til, at have Mathilde med på teamet, og I kan godt glæde jer både til hendes kreationer og hendes skønne humør. Hun er med på flere af messerne i efteråret, og hun blogger allerede hendes første indlæg senere i dag, så kig endelig forbi bloggen og se hvad hun har lavet.

Mange Hilsner 

Anja

P.s. I løbet af ugen præsenterer jeg endnu 2 designere på teamet, så der er lidt at holde øje med.