Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Sidste nye designer... denne gang.

2017-09-28

Hej

I dag vil jeg godt byde den sidste nye designer velkommen på teamet - ihvertfald for denne gang.

Stort velkommen til 

Didde Hoffmann PetersenJeg er rigtig glad for at Didde, sagde ja til at være med på teamet. Didde er super dygtig til et væld af ting. Hun laver fine Layouts, flotte kort og lidt af hvert generelt. Hun arbejder godt med mønsterpapir, men kan også godt lide at arbejde med forskellige sværter og lave diverse teknikker og effekter. Kort sagt Didde er virkelig alsidig og kan bare sådan lidt af det hele. Og når man kan det og så samtidig er så sød og dejlig en person som Didde er, så er det jo bare fedt, at kunne få lov til at blive inspireret sf hende :-)

Didde skriver om sig selv:

Hej.
Jeg hedder Didde og bor i Taulov sammen med min kæreste og vores tilsammen 4 børn.  Jeg er så beæret over at være kommet med på designteamet på Picturing the world.

Jeg har altid haft en stor interesse for kreative ting, her primært med papir. Jeg startede mine kreative udfoldelser sådan for alvor da jeg var 9-10 år, hvor jeg foldede sommerfulge – MANGE sommerfugle.

I 2002 flyttede min far og papmor til USA pga. arbejde og hun blev samtidig demonstrator for nogle scrapbooking materialer. Når jeg var på besøg derovre, var jeg med til demo-aftenerne og så var jeg hooked. Herefter har det bare taget fart og er kun blevet til mere og mere. Jeg nyder mit scraprum i kælderen både alene, men også når jeg får min veninde Mathilde på besøg, som også er kommet på teamet. Jeg tror vi kunne bruge dage dernede – tiden går simpelthen så hurtigt – men det kender I sikkert.

Jeg har startet ud med at lave kort og laver også stadig kort, men er også vild med at lave LO og lidt Project Life. Jeg elsker at farvelægge med mine copics, og kan også lide at lege med forskellige ting som Distress ink og sprays, gerne noget der grisser ;-)  Jeg finder en masse nye ideer primært på bloggen og på Pinterest.

Jeg glæder mig til at vise mine kreationer frem og håber jeg kan give lidt inspiration til jer.


Byd Hende velkommen, og glæd jer til hendes første blogindlæg, som allerede kommer op senere i dag. Hun har et layout klar til jer med inspiration fra skitsens til Scrap-a-Mania.

Kommer du med der - vi glæder os i hvert fald, og Didde vil være at finde noget af tiden på vores stand den weekend og ellers er hun også med på de andre messer i efteråret.

Giv gerne lige Didde en kommentar med på Facebook. Jeg ved hun vil blive gald for det.

Ha' en rigtig god dag.

Mange hilsner Anja

Relaterede blogindlæg