Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Art journaling

2018-09-09

Jeg har arbejdet på en side i min Dina Wakley media journal...

Jeg havde stemplet en lille mus som jeg var i gang med at farvelægge med copics, da jeg kom til at tænke på, om de der copics ikke kunne bruges til noget andet end almindelig farvelægning af stempler. Det fik mig til at finde min journal frem og begynde at tegne lidt med copics bare for at teste det. Det er nu blevet til en færdig side som jeg blev ret glad for.Alt det lyserøde og sorte på baggrunden er farvelagt med copics. Det gælder også den lille mus, som jo selvfølgelig skulle med på siden, da den var min inspiration til forsøget:) 
Midt på min baggrund har jeg sat et stykke mønsterpapir som passede i farverne (Dette var "muligvis" for at gemme en fejl). Jeg syntes det skinnede meget op og har dæmpet det lidt med texture paste, distress ink og sorte splats.Den stiplede kant rundt om papiret er tegnet med en sort copic tusch. Da den lille mus var kommet på, manglede jeg bare en tekst. Her fandt jeg endnu engang den lækre die fra Florileges frem. Denne gang ville jeg gerne have at teksten poppede lidt mere frem. Derfor valgte jeg at bruge folie. Det har jeg gjort ved at stanse min die ud i et stykke adhesive sheet fra 3L. Derefter har jeg fjernet beskyttelsen fra den ene side af stykket og sat det på mit karton. Til sidst har jeg så fjernet det sidste stykke beskyttelse og lagt mit folie på. Jeg har trykket og skrabet med min bonefolder for at få mit folie til at sidde fast. Da jeg tog stykket af manglede der dog stadig lidt, men så kan man altid lægge folien på igen og trykke lidt mere.Resultatet blev rigtig godt og jeg er vild med det der shine der lige gør lidt ekstra for siden.

Fortsat god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg