Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Art journaling

2017-05-28

Jeg har fået fingrene i den super lækre Donna Salazar denim art journal. Bogen er virkelig lækker at arbejde i, da den har nogle helt fantastiske tykke sider som kan klare det meste man byder dem. Når man køber bogen får man 2 covers med denim og 6 tykke kraft sider. Alle har 3 huller og der medfølger ringe til at samle bogen med. En af de helt store fordele er at siderne er løse. Det vil sige at man ikke skal bekymre sig om hvad der evt. render igennem samlingen i ryggen, eller om man rammer siden ved siden af, når man bruger sprays og lign.

På den første side jeg vil vise, har jeg brugt noget gaze og lim til at lave et hjerte. Jeg har brugt flere lag og tørret lidt imellem hvert lag. Jeg startede med at komme hvid gesso på siden, derefter lavede jeg hjertet. Da hjertet var tørt malede jeg det rødt med akrylmaling. Jeg kom det blå akrylmaling på med en vådserviet, da jeg gerne ville have et meget tyndt lag. Derefter har jeg lavet det sorte med en pensel og sort gesso. Jeg kan godt lide den sorte gesso frem for sort akrylmaling da gessoen forbliver mat. Til sidst har jeg skrevet med en hvid paint pen fra dylusions.På den næste side har jeg lavet et træ. Jeg er faktisk ikke helt færdig med siden, da den godt kunne bruge en titel eller måske en hel tekst, jeg kan bare ikke finde på det helt rigtige... Forslag modtages gerne. ;)
Jeg har endnu engang brugt gaze for at give siden lidt struktur. Jeg har også brugt lidt bånd, som også er designet af Donna Salazar og kan købes i butikken. Det hele er malet over med akrylmaling.
Det er en fornøjelse at kunne komme det ene lag på siden efter det andet, uden at skulle tænke på, om "papiret" kan klare det.På den næste side har jeg, som på den første, startet med et lag hvid gesso. Ovenpå min gesso har jeg kommet lidt metallic lustre på med en vådserviet. Derefter har jeg brugt en stencil for at lave ansigtet med sort gesso. Stjernerne er et stempel fra Dina Wakley og er farvelagt med dylusions ink spray på en vandpensel.Den sidste side jeg vil vise jer i dag er noget anderledes end de andre 3. Siderne i denne fantastiske art journal kan altså klare en masse lag maling og meget andet. Det er jo selvfølgelig ikke ensbetydende med at der SKAL en masse lag på. På den sidste side har jeg startet med at trække min Distress ink hen over siden, for at give den blå farve. Jeg har ikke trykket alt for meget, da jeg ikke ville have farve over det hele. Derefter har jeg stemplet med et baggrundsstempel og archival ink. På et stykke karton har jeg stemplet og embosset nogle huse som jeg efterfølgende har farvelagt med dylusions ink spray i en vandpensel. Husene har jeg klippet ud og limet ind på min side. Jeg har brugt hvid gesso til min måne og klippet nogle flagremus ud som til sidst er limet på siden.Rigtig god søndag.
---Lise---

Related blog posts

Varer relateret til dette indlæg