Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Art journal

2017-01-22

I dag vil jeg vise en farverig side fra min art journal.
For at lave siden, har jeg klippet en firkant i alm. papir, som jeg har lagt i midten af siden, for at dække den del til, som jeg ikke ønskede farve på. Derefter har jeg brugt mine mini Distress inks og blending tools, til at få noget farve på siden. Jeg har sprøjtet lidt vand på siden da jeg rigtig godt kan lide den effekt det giver sammen med Distress ink. For at gøre kanten færdig har jeg brugt en stencil og lidt sort Distress ink. Jeg syntes der manglede lidt i kanten mellem alle farverne og den hvide midte af papiret, så her stemplede jeg med et tekststempel fra Mama Elephant. I midten har jeg brugt endnu en stencil sammen med en Distress spray stain. For at færdiggøre siden, har jeg tegnet en ugle på en side fra en gammel bog. Den er meget let farvelagt, da jeg gerne ville have så meget af skriften med i mit endelige resultat som muligt. Uglen er farvelagt med maling fra Dylusions og Dina Wakley. stammen er farvelagt med Distress ink og en vandpensel.Fortsat god søndag.
---Lise---

Varer relateret til dette indlæg