Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Meget simpelt kit-klub kort

2017-01-10

Da jeg først fik fat i mit Oktober kit var jeg godt nok lidt på bar bund med hvad jeg skulle bruge et af de mønstrede stykker papir til - nemlig det med de mange bygninger på. - Og endelig har jeg fundet ud af det! Det passer selvfølgelig perfekt som baggrund på kort som dette!Her har jeg klippet et par bygninger ud i fri hånd, målt på mit kort hvor jeg ville ha' min himmel, og tegnet en streg henover kortbasen. 

Herefter kunne jeg tage min distress ink og arbejde op fra den linje så himlen er mørkere mod bunden end toppen, og endelig slattede jeg lidt vand på for at kunne fjerne noget af farven igen. 

Derefter kunne jeg meget simpelt klistre mine bygninger fast, runde to hjørner og så var baggrunden færdig. - Super nemt! 


Til den lille ræv med paraplyen har jeg brug Mama Elephants Up and Away stempelsæt sammen med Toffee Crunch memento sværte. Dette har jeg først stemplet af på et stykke almindeligt papir, og derefter på Neenah karton så jeg kunne farvelægge det med copics uden at få tydelige linjer med. Når man gør dette skal man bare huske at tegne øjne og evt. næse op med en copic multiliner inden man begynder at farvelægge motivet. 

Teksten har jeg stemplet på almindeligt hvidt karton og klippet det ud til et lille banner. Derefter har jeg brugt lidt distress ink på kanterne. 

Både teksten og ræven er sat fast på kortet vha. foam squares. 

Det var alt jeg havde for denne gang
Ha' en god dag
~ Mette Witus

Related blog posts

Varer relateret til dette indlæg