Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

PTW Kit-klub abonnement - afhentet


200,00 DKK

Kunne du også godt tænke dig at få et lækkert kit ind af døren en gang om måneden med masser af lækkerier, skønne farver, skønt pynt og alt sammen koordineret, så det er lige til at gå til, så læs videre. Det her er lige noget for dig.

Her er Danmarks fedeste Kit-klub. Vi vil leverer lækre kits hver måned. Og hvert kit vil være fyldt med masser af lækkerier, som enhver scrapper ville være glad for.

Stilen bliver lækker og trendy i den neutrale stil, som kan bruges hvad enten man laver kort, scrapbooking eller Project Life. Det skal være enkelt - på den fede måde! Farverne kan variere fra kit til kit, men fælles er selvfølgelig at stilen bliver den samme fra gang til gang, så man ved hvad man skal forvente.

Kittet vil hver gang indeholde følgende:
 • 6 - 8 ark mønsterpapir, som matcher hinanden
 • 4 ark karton i matchende farver
 • Masser af lækker pynt:
 • Altid et alfabet med din pakke.
 • Altid masser af forskellig slags pynt, der passer til kittet
 • Altid snor, twine eller bånd med i kittet
 • Altid små dimser og pynt, der passer til kittet
 • Kittet vil altid indeholde noget unikt eller anderledes, du ikke sådan lige finder i butikken. det kan være forskelligt fra kit til kit om det er mønsterpapir, pynt eller hvad vi nu engang måtte finde på
 • Der vil altid følge udfordringer med kittet


Kittene kan indeholde maskingtape, stempler mm, men det vil variere fra kit til kit. Vi vil altid gøre vores for at sammensætte så lækkert et kit som muligt til jer.

Vi vil gerne sige, at vi har tænkt os at det skal være fedt. Derfor vil kittene følge med de forskellige trends vi ser i scrapbooking verdenen. Vores mål er altid at lave et fedt kit, der kan bruges af mange

Som medlem af kit-klubben får du en række fede fordele:
 • Altid masser af inspiration fra designteamet til medlemmer af kitklubben
 • Lukket gruppe kun for kit-klubmedlemmer på Facebook, hvor vi kan udfordre hinanden, snakke sammen og dele hvad vi får lavet med kittene
 • En månedlig tråd på bloggen, hvor man kan vise hvad man har lavet med kittet
 • Mulighed for at få andre varer sendt fragtfrit sammen med dit kit

Kittet skal afhentes i butikken i Skallebølle lige uden for Odense i butikkens åbningstid.

Dette er et abonnement, der løber fortløbende. Du betaler hver måned via dit dankort, hvor du tilmelder dig en abonnementsservice, der giver os lov til at hæve beløbet for dit abonnement automatisk.

Læs venligst vores abonnementsbetingelser nøje igennem:

Abonnementsvilkår for PTW Kitklubben

Generelle vilkår:
Disse vilkår gælder for alle, som melder sig ind i PTW's kitklub.
Abonnementet løber i et fortløbende abonnement fra medlemmet melder sig ind og til medlemmet selv vælger at melde sig ud af kitklubben.

Der afsendes kit hver måned mellem d. 1 og d. 5. i mdr. til medlemmerne af kitklubben, såfremt man har tilmeldt sig kitklubben med porto. Hvis man har valgt afhentning i butik, kan kittet afhentes fra d. 1. hver mdr. i den fysiske butiks åbningstid på Odensevej 165, Skallebølle, Vissenbjerg.

Ved indmeldelse binder man sig for en 6 mdr. periode. Herefter fortsætter abonnementet indtil medlemmet opsiger sit abonnement.

Opsigelse af abonnementet skal ske skriftligt til Picturing the World pr. mail (info@picturingtheworld.dk) senest d. 15. måneden før. Det vil sige ved opsigelse før fx d. 15. april, vil man modtage sit sidste kit 1. maj, og herefter er abonnementet slut. Du vil indenfor 5 dage modtage en bekræftelse på opsigelsen af abonnementet.

Der medsendes en faktura sammen med kittet.

Betaling:
Ved indmeldelse i kitklubben med abonnementsbetaling, accepterer medlemmet at der hver måned trækkes et beløb svarende til det aftalte for medlemskabet.

Ved ændringer i priser og andre væsentlige ændringer i abonnementet får medlemmet naturligvis direkte besked via mailadressen, der er oplyst ved bestilling. Dette følger naturligvis dansk lovgivning.

Betalingen trækkes samtidig med at kittet afsendes fra Picturing the World.

Såfremt medlemmet får nyt kreditkort, skal dette meddeles hurtigst muligt til Picturing the World. Her skal der oplyses følgende oplysninger: Kortnummer, udløbsdato og kontrolciffer. Såfremt dette ikke sker og betalingen ikke kan gennemføres vil kittet ikke blive afsendt rettidigt, og der vil blive taget kontakt til medlemmet.

I henhold til dansk lovgivning og medlemmets sikkerhed lagres følsomme betalingsinformationer i en krypteret fil ved Quickpay, som er betalingmodulet, der håndterer dankortbetalinger.

Fortrydelsesfrist:
Medlemmet har i henhold til dansk lovgivning ret til 14 dages fortrydelsesfrist. Dette gælder ved tegnelse af abonnementet. Det vil sige, at man kan fortryde sit abonnement indenfor 14 dage efter, man har modtaget sit første kit. Hvis man fortryder sin indmeldelse i kitklubben skal det første kit således returneres til Picturing the World indenfor de 14 dages fortrydelsesfrist. Herefter fortsætter abonnementet uden fortrydelsesfrist.
HøjtiderMors dag
AktiviteterKortfremstilling

Stil spørgsmål

Du skal være oprettet som bruger

Her kan du stille dine spørgsmål vedr. varen ovenfor. Du modtager en mail når vi har svaret dig.

Påkrævet med fornavn.
*(Påkrævet for at få notifikation om svar)

Fremgår også i følgende indlæg

Relaterede varer