Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Januars månedskit

2017-01-12

Hej alle sammen.

I dag vil jeg vise jer lidt af måneskittet. Eller det vil sige sig, jeg vil vise jer hvad jeg har fået ud af kittet. Temaet for denne måned er vinter og kittet inderholder en masse lækre papirer fra Simple Stories, Maja Design, Bella & American Craft. Pynten består af fjer, wood veener, resin pynt, bånd, halvperler og nuvo drops. Så alt i alt et lækkert kit med massere af muligheder.

Da jeg lavede dette layout havde vi endnu ikke fået sne (det kom så efterfølgende), så jeg måtte i gemmerne for at finde et snebillede som jeg kunne burge.
En af udfordringerne lød på at vi skulle bruge både lyserød og blå på samme projekt og det passede perfekt til det billede jeg fandt af mine stiklinger da E har lyserød flyverdragt og H har blå/grøn på.Jeg har brugt en snefnug punch til at standse fnuggene ud.
Udover kittet har jeg kun tilsat sytråd og clips.

Udover layoutet fik jeg lavet et julekort - et meget enkelt et af slagens.

Det var alt for i dag.
- Ananas -