Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et par tags med bl.a. Distress Oxide Reinkers

2018-03-22

Til Scrapbooking Convention i Middelfart havde jeg en fest sammen med resten af designteamet. I løbet af weekenden lavede vi mange forskellige demoer. Man kommer virkelig langt omkring og bliver udfordret, hvilket jeg synes er helt fantastisk - og desuden skaber det ofte et behov ;o) Det kender de fleste i vores branche vist til...

Jeg blev bl.a. kastet ud i at lave tags med Distress Oxide Reinkers - og det var virkelig nemt.

Jeg kom en dråbe på mit underlag, tog et stykke plastik og duppede det i farven. Den farve jeg havde samlet op kom jeg på mit sorte tag - for Oxide kan nemlig bruges på mørke overflader også - smooshede jeg på mit tag hist og pist. Man kan sagtens "smooshe" mere end en gang med ens plastik, da der er rigelig med farve på og ellers dupper man jo bare i farven igen. Herefter gik jeg videre til næste farve. Nogen gange tørrede jeg lige mit tag, men egentlig synes jeg, at farven tørrede forholdsvidt hurtigt.

For at give det lidt shine blandede jeg lidt Pigment Powder fra Scrapbook Adhesives med lidt vand og med en lille pensel kunne jeg få masser af glimmer splatter på mit tag ved at bruge min finger.

Til slut fik jeg skåret lidt mønstre ud i sølv glimmer karton. Die-sættet er et nyt fransk mærke - Florileges Design.

  


/Mathilde

Relaterede blogindlæg