Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Oxides og Gelatos

2018-02-18

I dag vil jeg bl.a. vise jer et kort som ligner noget jeg har vist jer før... faktisk er det næsten identisk med et tidligere kort. Jeg er bare så forelsket i de lækre  Distress Oxide farver, at jeg måtte have fat i dem igen. Desuden var jeg nød til at lave et kort med det her skønne stempel fra Waltzing Mouse. Stemplet er så fint, at det højst sandsynligt snart flytter ind i min egen samling.

 

Kortet er, som skrevet, lavet med Distress Oxides. Til splats er der brugt vand, Sharpie og Dylusions ink.Og se så lige det lækre stempel!!I mit seneste indlæg her på bloggen lovede jeg at der ville komme mere Gelatos fra min hånd. Her får i så mit næste projekt med Gelatos...Jeg har brugt Gelatos på min baggrund. Det har jeg gjort ved at jeg har "malet" lidt Gelatos ud på mit underlag, sprayet det med rigeligt vand og dyppet mit tag i farven. Jeg har tørret mellem hvert lag. Bladene er også farvelagt med Gelatos. Det har jeg gjort ved igen at "male" lidt på mit underlag hvorefter jeg har brugt en vandpensel til at samle farven op med og farvelægge.For at mit bånd kunne matche projektet helt perfekt, har jeg også farvelagt med Gelatos her. Det er gjort på samme måde. Jeg har denne gang "malet" farverne på mit underlag ved siden af hinanden, sprayet med rigeligt vand og dyppet mit bånd i farven. Da båndet var tørt stemplede jeg det med Archival ink.På dagens sidste billede har jeg bare lige vist forskellen på baggrundsfarven. Det mørkeste tag er råt og det lyse er startet op med et tyndt lag gesso. Det er altså de samme farver Gelatos, på forskellige baggrunde.

Jeg håber du blev inspireret.
Rigtig god søndag.

---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg