Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Glædelig jul

2017-12-24

Dagens indlæg skal selvfølgelig startes med at ønske jer alle en rigtig glædelig jul.
Jo, den er god nok. Her hos mig siger kalenderen, at vi allerede er nået til d. 24. december. Det gik godt nok stærkt.For mig har året budt på en ny udfordring inden for vores skønne hobby. Jeg har vist jer den en gang tidligere, men vil da lige vise jer hvordan, jeg også har brugt min bullet journal til lidt juleplanlægning. Jeg er blevet rigtig glad for kalenderdelen af min journal, men også virkelig glad for alle de forskellige lister der kan laves. Jeg har bl.a. lavet en mood tracker, lister over mine yndlingklip på Youtube og lister over mine Distress inks. Her til jul har jeg så lavet en liste over alle de gaver jeg skulle købe.Jeg tegnede en firkant/gave for hver person der skulle købes gaver til og skrev et navn i hver. Derefter skrev jeg en overskrift og lavede lidt julepynt på siderne.Hver gang jeg var færdig med at køber gaver til en person, så fik de en farvet ring i gaven. Det er min mening, at jeg vil skrive ind på gaverne hvad der er købt, men det får i ikke med i dagens indlæg, da der kan være nysgerrige øjne med på siden. ;-)Tusind tak til jer der har haft lyst til at kigge med på mine indlæg i år. Jeg håber at have inspireret jer til at prøve nye ting, eller gamle ting på en ny måde. I ønskes endnu engang rigtig glædelig jul.

---Lise---


Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg