Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Simpelt bryllups layout

2017-11-27

Som sagt er december i min familie ikke udelukkende jul - men også bryllupsdagen for mine forældre - derfor har jeg lavet dette lille 8x8 layout til dem. Baggrunden er holdt meget enkel med de hvide texture paste blomster - Jeg har brugt en Tim Holtz stencil, hvor jeg har maskeret nogle dele så jeg kun fik de blomster jeg ville. Derefter har jeg ladet min texture paste tørre, og derefter gentaget igen og igen rundt i kanten så jeg fik et hjørne med blomster.Efter Texture pasten var godt tør kom jeg lidt gelato og vand på et stykke plastik og smooshede det ned hvor jeg ville have mit billede. Dette gentog jeg indtil jeg var tilfreds med min baggrund.


Billedet er placeret på et stykke guld vellum, almindeligt hvidt vellum og derefter to stykker tyl.

Titlen er lavet med et wood veneer ord fra august kittet og nogle super lækre guld thickers. 

- Super enkelt, men perfekt til et bryllupsbillede efter min mening. 

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg