Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Layout med In Bloom serien

2017-11-17

Jeg elsker mønsterpapir, og den lækre In Bloom serie fra My Mind's Eye er ingen undtagelse.Jeg har bygget mit layout op i den L-form, som jeg ofte bruger, da jeg ved, den fungerer super godt.
Et enkelt af papirerne stammer fra Kaisercrafts Forever And Always serie.Jeg har lavet en masse lag under mit billede for at skabe et fokus på den område.Pynten stammer fra hhv. In Bloom serien samt Heidi Swapps Magnolia Jane serie. Der er en god blanding af karton, chipboard, acetate, metalliske effekter osv.Titlen stammer fra et sæt Thickers.

Til sidst har jeg lavet splats med Heidi Swapp Color Shine i Gold og Dylusions Black Marble.
Alle kanterne har jeg sværtet med Distress Ink i Black Soot.


Det var alt for denne gang ;)

- Mette