Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Simpelt layout med maling

2017-09-12

Jeg synes altid det er fedt at prøve nye ting af, så i denne uge har jeg kastet mig ud i hele 2 nye ting: et 12x12 layout og maling. Det er meget simpelt at efterligne, da jeg blot har malet striber med forskellige farver maling både horizontalt og vertikalt indtil jeg var tilfreds med hvordan det så ud. Jeg har brugt Bazzil Marshmallow til mig baggrund, da det håndterer malingen rigtig fint uden at krølle papiret.Derefter kom jeg mit billede på et lag guld karton og et lag vellum - det sværeste ved dette layout var næsten at vente på at malingen tørrede ordenligt. 


Til min titel har jeg selv skrevet ordene Little og Fierce med copic markers, og ellers tilføjet resten med små sorte block bogstaver. 


Jeg håber dette kunne inspirere jer til at lave jeres egne baggrunde til layouts eller kort. 

Related blog posts