Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Art journal

2017-02-19

I dag har jeg lavet en side i min art journal...

For at lave baggrunden startede jeg med klatter af maling, som jeg rullede ud med min brayer. Da første lag var tørt gjorde jeg det samme med en ny farve. Derefter tog jeg et af mine større tekststempler fra Dylusions og stemplede over hele siden. Da jeg kun havde grønt og sort på min side, ville jeg gerne have en farve, som sprang lidt mere i øjnene. Derfor tog jeg et lille tekststempel fra Dylusions og stemplede med lyserød, nogle steder på siden.Imens baggrunden tørrede stemplede jeg min tekst med et alfabet fra Dylusions. For at gøre det lidt nemmere for mig selv brugte jeg her min precision press. Jeg klippede ordene ud og sværtede dem i kanten med distress ink og et blending tool. Jeg stemplede også en figur fra et Dina Wakley stempelsæt. Det hele blev limet på siden med Glossy accents.

Fortsat god søndag.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg