Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Project Life - Uge 2

2017-04-20

Hejsa.

Så er jeg tilbage med endnu en uge Project Life.
Som sidste gang, så holder jeg det samme farvetema med enkelte input af andre farver alt efter hvordan det passer sammen med billederne.

Jeg har blandet en masse sort/hvidt mønsterpapir, brugt journalingkort som jeg har klippet til. Massere af sequins og labels til at shine spred'et op.Lommen er fra We R Memory Keepers. Hullerne er lige en tand mindre end 3x4" kort, så jeg har lavet to små dutter på min skæremaskine så jeg ved præcis hvor store kortene skal være og skal derfor ikke måle hver gang :)

Det var alt for i dag. 
Håber vi ses i weekenden.
- Ananas - 

Relaterede blogindlæg