Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Project Life 2017

2017-01-05

Hej alle sammen.

Så er 2017 skudt i gang og det vil jeg fejre med at vise jer forsiden til mit Project Life 2017.Jeg bruger formatet 8,5x11" som jeg har opbevaret i et album fra Teresa Collins. Lommerne er fra wRmk. Jeg har samlet en masse papirer, mønsterark, vellum og journalingkort som jeg selv klipper/skære ud når jeg laver kortene til lommerne.

Af pynt bruger jeg - eller kommer jeg til at bruge - wood veneers, stempler, washitape, mist/spray, diecuts, labels, thickers og hvad jeg ellers finder som passer ind i stilen.

Alt min journaling bliver skrevet med en sharpie. Verdens bedste pen i min optik.Lidt close-up af forsiden.
Da uge 1 stadig er i fuld sving, er jeg ikke gået i gang med at lave den side endnu. Mest fordi jeg ikke kan forudsige hvilke billeder jeg kommer til at tage og derfor heller ikke helt ved hvordan det endelige layout kommer til at se ud. Men lur mig om ikke der kommer et indlæg eller tre når vi kommer lidt længere ind i året :)Wood veneer folkene (og hjertet længere nede) har fået en gang hvid gesso for at få dem til at passe ind i stilen.'Happy' er en diecut fra SODAlicious men man kunne sagtens selv lave lignende ord og sætninger med en Silhouette Cameo eller på sin big shot med en die fra eventuelt Mama Elephant.Labels'ne er fra en Tim Holtz blok hvor der både og er sort og hvide ord, hvilket passer perfet ind i min farveskala.
Vellumen er sat på et 3L Adhesive ark som laver vellum'en om til et klistermærke :)


Det var alt for denne gang.
- Fru Ananas -

Varer relateret til dette indlæg