Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et project life layout

2017-02-02

Hej alle sammen.

Okey, overskriften lyder nok af lidt mere end den er. Det jeg mener er at jeg har lavet et layout som sidder i min Project Life mappe. Jeg havde nemlig et billede for meget til mit uge 2 spread men VILLE have billedet med, så jeg måtte finde et alternativ. Og istedet for at lave et dobbeltsiddet spread hvor jeg ville komme til at mangle billeder, så blev min løsning et layout :)Jeg har holdt mig til samme farveskala som resten af indholdet i mit PL-album.
Tolføjet list stempler, splats, washi og lidt journaling og wupti, så var der et layout.Det var alt for i dag.

- Ananas -

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg