Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Hurtigt og nemt...

2017-02-05

Når jeg laver kort er der 2 ord som jeg er specielt glad for... HURTIGT & NEMT. 
Jeg kan godt lide at have en stor bunke kort liggende, så jeg altid har et klart hvis jeg skal i byen, eller der er en anden der står og mangler et kort. Jeg laver indimellem kort der tager længere tid, men for at holde mit lager oppe, kan jeg godt lide at lave hurtige kort.

I dag har jeg endnu engang lavet kort med mini Distress Ink. Denne gang har jeg brugt mine stencils som stempler.Jeg har trykket Distress Ink på min stencil, sprayet med masser af vand og lagt min stencil over på kortet. Jeg har brugt 3 forskellige stencils på hvert kort. Jeg har valgt at bruge flere nuancer af samme farve på den enkelte stencil. Man kan sagtens blande farverne på sin stencil. Det giver et helt andet, men mindst lige så flot resultat. Jeg har tørret mit kort mellem hver stencil, for at undgå at farverne flød for meget sammen. For at færdiggøre min baggrund har jeg tegnet en kant med en sort Dylusions pen. Jeg har embosset min tekst på sort karton. Jeg syntes ikke jeg fik det tydeligt nok første gang, så jeg valgte at bruge min Precision press, så jeg kunne stemple og embosse samme sted flere gange og få et klarere aftryk. Jeg klippede teksten ud. Derefter har jeg sværtet med en matchende Distress Ink på hvidt karton, limet mit stempel på og klippet rundt om så jeg fik en lille farvet kant. teksten er sat på med 3D puder.Jeg håber du har fået lyst til at prøve denne sjove og super enkle teknik.
Fortsat rigtig god søndag.


---Lise---

Related blog posts

  • 3 nemme kort

    2017-01-08

    kort med Distress ink, Dylusions paint pen, Mama elephant die og stempel.