Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

3 nemme kort

2017-01-08

Jeg har lavet 3 kort som er super nemme og hurtige at lave.


Jeg startede med at trykke mine mini Distress Ink imod mit underlag i 4 striber ved siden af hinanden. Derefter sprøjtede jeg godt med vand på så sværten bliver til små dråber. Så tog jeg mit karton og lagde ned i farven. Det gjorde jeg 3-4 gange og imellem hver gang tørrede jeg mit karton. Da det hele var tørt kunne jeg lave kanterne med min Dylusions paint pen. Ordet happy er en die og birthday er et stempel - begge dele fra Mamma Elephant. Omkring birthday har jeg tegnet en sort firkant med min paint pen. Til sidt kunne jeg sætte forsiderne på mine kortbaser og det hele var færdigt meget hurtigt.