Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Gaveæske

2019-08-22

Det kan godt være at jeg er lidt sent på den, siden jeg stadigvæk leger med julikittet..... MEN jeg synes det er en sød lille æske, som I ikke skal snydes for, bare fordi det er blevet august! 

Jeg har simpelthen kastet mig ud i at lave en æske uden at bruge et mønster eller skabelon. Så denne her kan alle lave. 

Jeg foldede et stykke kraftigt mønsterpapir (størrelsen afhænger af hvor stor æsken skal være) ved 1/2" og derefter foldede jeg mit karton på midten, så den foldede kant flugtede med den modsatte kant. Nu lagde jeg en tallerken på de brede stykker. Tallerkenen brugte jeg som skabelon til at tegne 4 ens buer. 2 på den ene side og så 2 overfor. For at gøre det nemmere at folde buerne (lågerne) ind for at lukke, har jeg lagt tallerkenen modsat, og scoret en bue, spejlvendt i forhold til de tegnede buer.  Jeg klippede så det overskydende papir væk og puttede dobbeltklæbende tape på det lille 1/2" stykke og limede æsken sammen. 

ved at trykke let på siderne, kunne jeg forsigtigt folde de "ovale" låger ind og havde en færdig æske.Der er et lækkert udvalg af pynteting i kittet, så det var nemt at sætte noget på, som passede lige til modtageren af denne æske, som blev fyldt med chokolade. God fornøjelse og pssst..... æsken kan også laves af august kittet eller andet lækkert papir;-)

Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment