Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Gaveæske med august måneds kit

2019-08-14

Denne gang har jeg lavet en rigtig fin og simpel gaveæske med papir fra august månedskittet og pynten er en kombination fra både juni og juli kittet. Det er SÅ dejligt, at man kan kombinere papirerne og pynten på tværs af kittene, da pynten ofte er neutral og sagtens kan bruges igen og igen. Jeg har valgt at bruge kittets mest farverige og spraglede papir. Det er så langt fra min sædvanlige vintagestil, men jeg elsker farvekombinationen og bliver så glad - lidt skørt, men det er jo det dejlige ved denne hobby.. 


Vejledningen kan i finde i denne video på youtube: https://youtu.be/3JCXaiGuHqU 
Jeg har brugt et helt 12x12 inch papir til denne æske.
Desuden har jeg brugt et envolope scoreboard til at lave foldelinierne. Det er endnu en af de ting, som jeg impulskøbte  og bare har brugt SÅ meget til at lave æsker og kuverter. Taget er stanset ud af bagsiden fra mønsterpairet og pyntet med diecuts og andet pynt fra juni og juli kittet. Det er sat fast med en stor klips - også fra juni kittet. 

- Dorthe -

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg