Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Fødselsdagskort med junikit

2019-06-13

Der har været blandede meninger om vores junikit.... indrømmet, det var heller ikke mit første valg, MEN... som jeg har skrevet før, så er det fedt at blive udfordret og komme ud over sin comfortzone. Jeg har arbejdet med kittet, og synes faktisk nu, at det er et lækkert sæt alligevel! Jeg håber, at jeg kan inspirere lidt til, hvordan man kan bruge tingene, selvom man måske synes, at de grønne farver er lige "vilde nok".

Vi er alle forskellige, og der vil altid være mulighed for, at der kommer et sæt i ny og næ som ikke rammer smagen, men derfor kan det jo bruges alligevel. For mig sker der en personlig udvikling, når jeg får noget papir i hænderne, som ikke lige er min favorit. Så se det positive i hvert sæt, så bliver det SÅ meget sjovere at lege med det. Som base har jeg brugt et almindeligt hvidt kort i 15 x 15 cm. 
Lag på lag er altid godt. Det giver gode effekter. Jeg startede med papiret med de lækre grønne blade på, for at få lidt kontrast til det sort/hvide. Tallene på kortet er stanset ud i det samme grønne papir, for at danne et sammenhæng. 
Den blå stribe med teksten, har jeg skåret af et af papirerne. 

Ved at bruge pile clipsen, har man mulighed for at sætte penge fast inden i kortet, samtidig med at man har en fed effekt på forsiden af kortet.

Kanterne har jeg sværtet med Distress Oxide walnut stain. Tilsidst har jeg brugt de fine bogstaver fra kittet til at skrive tillykke og der er brugt sorte nuvo drops for at sætte små detaljer på kortet. 

God fornøjelse med kittet og kreativiteten, 

Verena:)

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg