Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med juni kittet

2019-06-07

Mit nye kit kom ind af døren i tirsdags, og jeg måtte straks i gang med at lege med det.Den medfølgende Nuvo Drops har jeg på min baggrund påført gennem en stencil ovenpå hvidt karton. Det giver en ret fed effekt pga. det metalliske genskind. Bag det vide panel har jeg brugt vellum fra kittet. Det samme vellum har jeg brugt til banneret.Doilyen fra kittet er super god til at bløde udtrykket op, og bogstaverne, der matcher guldet, er prikken over i'et.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg