Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bryllupskort

2019-05-02

Jeg har lavet et lækkert bryllupskort. Det kriblede i fingrene, at komme igang med at bruge det lækre kit, som jeg har fået udleveret lidt før end Jer. Jeres fordel er så, at I kan finde inspiration allerede nu. 

Indholdet i pakken er helt fantastisk, og jeg tænkte bryllup og romantik, da jeg så det. Jeg har brugt både papir, cut outs og de lækre glimmer dots fra kittet til kortet her. 
Som I jo sikkert har bemærket, klipper jeg gerne ud af papiret, og det har jeg også gjort denne gang. Det eneste som jeg har tilføjet udover kitindhold, er lidt mørkegrå karton, de hvide blomster og et lille stykke tyl. Det mørkegrå karton gør lige lidt ekstra, så de udklippede  blomster bliver mere fremhævet. Jeg har ikke gjort det ved alle blomster, da det så ville se for "tungt" ud. 
For at skabe ligevægt på kortet, har jeg også sat et lille stykke af det mørkegrå karton i øverste højre hjørne. 

De små hjerter og sommerfuglen passer så fint til bryllupstemaet. De er fastgjort med 3D puder, for at give kortet et lidt mere livligt udtryk. 

Blomsterne er arrangeret i flere lag, nogle med 3D puder under andre direkte på baggrunden. Jeg ønsker Jer allesammen god fornøjelse med Jeres kit og med andre kreationer. 
Et lille tip: Kortet kan også laves med Mintay serien "Marry me", som en del af majkittets papirer stammer fra. 

Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg