Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Vintage romantisk kort

2019-03-13

Jeg er endnu engang blevet forelsket :) 
Denne gang er det i en af de nye serier fra Mintay. "Life stories" er simpelthen bare så smuk, lækre farver, smukke detaljer og helt perfekt.Jeg har lavet dette skønne kort med et billede af min egen Mormor. 
Kortet er tænkt til at skulle monteres i en ramme eller med bånd, så det kan hænge på væggen. Basen er pyntet med modellingpaste Guld gennem en stencil og derpå et stykke bølgepap. Pynten er alt klippet ud af klippearket og mønsterpapiret. 
Blomsterne er sat på med 3D puder og har fået en lille mat guldperle.Jeg har revet alle kanterne og distresset meget groft. 
Nederste kant er revet og rullet omkring en blyant. På weekendens convention i middelfart lavede jeg endu et kort med det lækre papir.Jeg har brugt samme teknik med revet og rullede kanter. Elsker denne effekt og det er lækkert sammen med det slidte vintage look. 
Detaljerne er også klipper ud af papiret og sat på med 3D puder.

-Dorthe-

Relaterede blogindlæg